Jämpti Pro MEDI Sinkitty + maalattu


Korkeus 185 cm

Siistiksi maalattu Jämpti Pro- koiratarha on näyttävän näköinen. Värityksen, koon ja tarhan muodon voi valita juuri omaan pihaan sopivaksi, mikä tekee kokonaisuudesta yhtenäisen ja viimeistellyn. Tarhat toimitetaan elementteinä, joita voit tilata haluamasi määrän. Tarhoihin on saatavana useita toimivia lisävarusteita.

Kestävä 

Tarha pysyy tyylikkäänä pitkään kestävän pinnoituksen ansiosta. Metalliosat on ruostesuojattu sinkitsemällä, minkä jälkeen ne on jauhepolttomaalattu. Lopputuloksena on pitkäikäinen, sadetta ja vaihtelevia sääolosuhteita kestävä koiratarha. Tarha on riittävän jämerä kovempaankin käyttöön. Elementtikehikot ovat paksua 32 mm putkea. Verkon jokainen lanka on hitsattu kehikkoon. 

Näppärä pystyttää

Jämpti Pro-koiratarha on kevyt ja helppo koota, sen pystyttämiseen ei tarvita kuin yhtä työkalua, lenkkiavainta. 

Juuri oikeanlainen tarha

Elementeillä voi rakentaa haluamansa kokoisen tarhan. Tarhan perustamispaikkaan ei ole suuria vaatimuksia, sillä tarhan voi rakentaa myös epätasaiseen maastoon. Kiinnikkeiden kiinnityskohdat ovat vapaasti valittavissa. Lisäksi koiratarhasta voi tehdä minkä muotoisen tahansa elementin kehikossa käytetyn pyöröputken ansiosta.

Värivaihtoehdot 

Perusvärivaihtoehtoja ovat vihreä, valkoinen, ruskea, vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta. Erikoisväreinä koiratarha on valittavana lähes missä tahansa värissä noin 200 värin RAL-värikartasta. Mikäli olet kiinnostunut räätälöimään tarhasi värin, ota yhteyttä VIPstore Oy:öön osoitteeseen info@vipstore.fi.Sinkityt + maalatut Jämpti Pro Medi -tarhapaketit koostuvat yhdestä ovi- ja valitusta määrästä peruselementtejä. Lisäelementtejä on saatavana myös erikseen. 

Jämpti Pro Medi sinkitty + maalattu
Tarhan korkeus 185 cm
Koko Tilauskoodi
7 perus + ovielementti 4 x 4 m TP5006017
 9 perus+ ovielementti
6 x 4 m
TP5006019
11 perus + ovielementti
6 x 6 m TP50060111

Jämpti Pro sinkityt + maalatut tarhaelementit ovat räätälöitävissä ja saatavissa omalla värillä. Kysy VIPstore Oy, info@vipstore.fi


Tekniset tiedot

Peruselementti, MEDI 200 x 185 cm
Ovielementti, MEDI 200 x 185 cm
Ovielementti, MEDI (1m) 100 x 185 cm

1 m:n ovielementti saatavana kahdella eri ovileveydellä 60 x 155 cm ja 90 cm.

Oven alla oleva kynnys 25 cm
Putken halkaisija 32 mm
Verkon materiaalipaksuus 4 mm
Verkon silmäkoko 50 x 100 mm

Yksi kiinnike tuo elementtien väliin 3 cm lisää pituutta.

Lisävarusteet

Saatavana MINI- ja MEDI-malleihin:

Kulmatuki 50018   
Seinäkiinnike, sinkitty 50021  
Lisäkiinnike, perusvärit ******    
Kattokiinnike, sinkitty 50022
Väliseinäkiinnikesarja (pari) 50147   
Alikaivuueste 50x200 cm 50178
Ylikiipeilyeste 50148   
Ylikiipeilyesteen lisätolppa 50179   
Tunneli, perusväri ******
Tunneli, sinkitty 50171


Tutustu Jämpti Pro-elementteihin videolla!

 
 


Jämpti Pro-tarhoista rakennat tarhan epätasaiseenkin maastoon. Oikealla värivalinnalla maalattu tarha maastoutuu ympäristöön kauniisti.Kokoamiseen tarvitset vain yhtä työkalua!Ovielementin ovi aukeaa sekä sisään että ulospäin. Ovessa on kaksi lukkoa jotka ovat avattavissa ja suljettavissa molemmin puolin tarhaa.