PehMusti Koirankopinkuivike

Raikas ja taloudellinen kuusikuitupehmuste koirankoppiin.

PehMusti Koirankopinkuivike auttaa pitämään koirankopin kuivana ja raikkaana ja toimii lisäksi erinomaisena eristeenä ja lämmikkeenä koleilla keleillä. PehMusti vähentää niveliin kohdistuvaa painetta ja estää hankaumien ja kovettumien synnyn, joille koira altistuu levätessään kovalla alustalla. PehMusti valmistetaan miedosti tuoksuvasta kuusesta, jonka seulottu, pitkä kuitu ei katkea helposti eikä kulkeudu ulos kopista koiran mukana. PehMustin voi hävittää ekologisesti kompostoimalla tai polttamalla. Esim. 8 kg:n paali kestää koiralla n. vuoden riippuen kerrosvahvuudesta ja kopin koosta.

N. 8 kg Paali PehMusti koirankopinkuiviketta | Tilauskoodi 7885


ADAX LÄMMITIN KOIRANKOPPIIN

Adax VPH1 (200W). Seinään kiinnitettävä patteri on varustettu virtakatkaisijalla. Lämpötilaa voi säätää portaattomasti. Lämmityselementit suojattu. Adax-koirankopin lämmittimen ulkoiset osat eivät ylitä lämpötilaltaan +45 C astetta. Mikäli käytät Adax-koirankopin lämmittimen kanssa PehMustia, Rutirexiä tai muuta vastaavaa koirankopinkuiviketta, pidä huolta, että ilma-aukot pysyvät avoimena. Näin vältät tulipalovaaran. 5 m:n kumikaapeli pistotulpalla. Leveys 34 cm, korkeus 30 cm, syvyys 8,4 cm. Takuu kaksi vuotta. 

Adax lämmitin koirankoppiin | Tilauskoodi 50040


LÄMPÖMITTARI KOIRANKOPPIIN

Mikä mahtaa olla lämpötila koirankopin sisällä? Lämpömittarin avulla seuraat helposti koirankopin sisälämpötilaa ja voit varmistua, että koirallasi on kopissa mukavat oltavat. Lämpömittarin asteikko on kopin ulkopuolella ja anturi sisäpuolella. Asennusta varten tarvitaan seinään läpivienti. Jämpti koirankopeissa läpivienti on valmiina.

Lämpömittari koirankoppiin  | Tilauskoodi 50042


JÄMPTI TUNNELI

Jämpti Tunnelin avulla koira voi kulkea kopin ja tarhan väliä, vaikka koppi olisi tarhan ulkopuolella. Näin saat arvokasta lisätilaa tarhaan ja voit estää myös kopin katon kautta tapahtuvat karkaamiset. Tunneli sopii Jämpti-koirankoppiin, sekä useimpiin puisiin koirankoppeihin. Tunneli sopii Jämpti-verkkoelementteihin (ei kalterielementteihin). Tunneli on tehty 2mm vahvasta teräslevystä ja se on saatavana sinkittynä, sekä sinkittynä +jauhepolttomaalattuna. Tunnelin ulkomitat: leveys 55 cm * korkeus 63 cm * syvyys 31 cm.

Jämpti Tunneli | Tilauskoodi 50171 (sinkitty)


JÄMPTI KOIRANKOPIN ULKO-OVI

Paksusta muovista valmistettu heilurioviluukku Jämpti Lämpöeristetyn koirankopin lisävarusteeksi.

Koko: Korkeus 41,5 cm (sarana tuo korkeutta lisää n. 1 cm) x leveys ylhäältä 27,2 cm / leveys alhaalta 30,1 cm.

Koirankopin ulko-ovi | Tilauskoodi 50043