Jämpti Retkitarha

Helposti kuljetettava ja siirreltävä Retkitarha on koiratarhan ja kuljetushäkin välimuoto, johon koira voidaan laittaa väliaikaisesti. Kätevä retkitarha soveltuu mm. näyttely- ja koiraharrastajille mukaan tapahtumiin, karavaanareille, metsästäjille / seuroille esim. metsästysmajan pihaan, kesämökille sekä koiranpennuille.

Jämpti Retkitarha seisoo elementtien liitoskohdissa olevien muovitassujen päällä, joten se on armollinen lattialle ja siten erinomainen myös sisäkäytössä. Retkitarhaan kuuluu erillinen vedenkestävä katto, joka on nopea pystyttää ilman työkaluja. Katto ehkäisee ylikiipeämistä ja antaa mukavasti suojaa niin auringolta kuin sateelta. Se suojaa myös ylhäältä tulevilta vaaroilta, kuten petolinnuilta. Tarhaa voidaan käyttää joko katon kanssa tai ilman.

Jämpti Retkitarhalla on vahvasta kankaasta valmistettu kantokassi, jossa sitä on kätevä kuljettaa. Toimitukseen sisältyy metalliset kiinnitysvaarnat (8 kpl), joiden avulla tarha voidaan ankkuroida maahan.


Retkitarha koostuu kahdeksasta elementistä, jotka ovat sievässä rivissä valmiiksi kiinni toisissaan. Elementit käännetään auki ja lopuksi ovipaneeli lukitaan kiinni rivin viimeiseen elementtiin. Yhdessä elementissä on ovi, jossa on karmit ympäriinsä - myös yläpuolella. Elementti lukittuu automaattisesti 90° välein viereiseen elementtiin nähden. Tarhasta voidaan vapaasti muotoilla esim. neli- tai kahdeksankulmio. Retkitarhaa voidaan soveltaa myös aitana ja tilanjakajana, jolloin on huolehdittava asianmukaisesta kiinnityksestä vaikkapa seinään. Retkitarhoja voi myös yhdistää toisiinsa suuremman tarhan rakentamiseksi. 

Tarha on valmistettu tummanharmaaksi jauhepolttomaalatusta metallista. Verkon jokainen lanka on hitsattu kiinni kehikkoon. Tarha seisoo muovitassujen päällä n. 2 cm irti maasta.

Tekniset tiedot

Koko: Pituus 138 x leveys 138 x korkeus 101 cm
Korkeus 101 cm
Korkeus katon kanssa: 152 cm
Elementin koko: 63 x 99 cm.

Toisiinsa nähden suorassa olevien elementtien väliin jää n. 4 cm rako, 90° kulmassa 3,2 cm rako.

Elementtien kehä: 

Ylä- ja alareunoista 1,5 x 2,5 cm neliöputkea.
Elementin ulkokehä 1,3 x 1,3 cm neliöputkea.
Oviaukon koko: 60 x 94 cm.

Verkon silmäkoko:  Alareunasta 42 cm:iin saakka 6 x 4,5 cm, muutoin 6 x 9 cm.

Paino: 25 kg 


Jämpti Retkitarha taittuu kasaan, jolloin se on helppo nostaa esim. auton kyytiin tai säilytykseen. Elementin koko on 63 x 99 cm, jolloin se ei vaadi paljoa tilaa säilytyksessä!


  Pakkauksessa tulee mukana erillinen vettä kestävä katto ja lisävarusteet sen kiinnitykseen sekä kahdeksan metallista kiinnitysvaarnaa tarhan maahan ankkurointia varten.